Свържете се с нас

  Последвайте ни

  Екипировка

  Екипировка и Безопасност

  Рафтинг център Дрина Тара обръща специално внимание за сигурността и комфорта на нашите гости. Това, което ни прави специални в този сегмент е най-добрия екип от инструктори, най-добрите гидове за каньонинг и турове през планината.

  Екипировка по ЕС стандарти

  Всеки гост получава пълно топ рафтинг оборудване по стандартите на ЕС за качество на материалите. Висококачествени жилетки за безопасност, неопренови костюми, неопренови обувки и анораци правят вашият рафтинг или каньонинг, колкото е възможно по-сигурен и комфортен. Цялото оборудване за рафтинг по река Тара е включено в цената.

  Лицензирани инструктори

  По време на рафтинга, инструкторите, лицензирани от Министерството на Република Сръбска и от IDF – World Rafting Federation, се грижат за безопасността на нашите гости. Нашите професионални лицензирани водачи също ще се грижат за вас, по време на каньонинг или разходка в планината.

  Професионални водачи

  Нашите планински водачи, сафари с джип, пешеходни походи и катерене са ловци, рибари и любители на природата, които са израснали в тази област и я познават отлично, така че можете да се чувствате в сигурни ръце.

  5/5 - (1 Глас)