Свържете се с нас

  Последвайте ни

  Джип сафари

  Джип сафари

  Ако търсите доза адреналин и искате да се потопите в невероятната природа на река Тара и околните планини, нашето джип сафари е точно това, от което се нуждаете.

  Нашите професионални водачи и съпътници в това приключение ще ви отведат на пътешествие из удивителния свят на планината Дрина Тара. Ще се насладите на дивата природа, кристално чистите реки, и красивите пейзажи на тази забравена част от света.

  С джип сафарито ни ще преодолеете изключително интересни и предизвикателни терени, разкривайки красотите на планината. Ще преминете през гористи местности, овлажнени джип пътища и ще стигнете до места, където природата прави своя спектакъл. Независимо дали сте начинаещи или опитни обичатели на джип сафарито, нашите екипи са готови да ви предоставят незабравимо преживяване.

  Джип сафари в Рафтинг Център Дрина Тара е съчетание от приключение, екскурзия и опит на природата, което ще ви помогне да избягате от ежедневната рутина и да се насладите на най-дивите и красиви места в Босна и Херцеговина. Ние сме горди да ви предоставим възможността да изживеете истинско джип сафари приключение в сърцето на Балканите.

  Присъединете се към нас и се подгответе за уникално приключение, което няма да забравите скоро.


  Резервирай сега
  5/5 - (1 Глас)